Domov > Správy > Správy z priemyslu

Aplikácia LED trubíc pri osvetlení rastlín

2023-12-25

LED trubicesú široko používané pri osvetlení rastlín, kde sa často používajú na poskytovanie dodatočného svetla a spektra pre rastliny. Nasledujú aplikácie LED trubíc pri osvetlení rastlín:


1. Doplnkové svetlo: Rastliny potrebujú počas rastu dostatok svetla, zvyčajne z prirodzeného svetla. Keď je však prirodzené svetlo nedostatočné alebo sú krátke sezónne svetelné cykly, LED trubice môžu poskytnúť potrebné svetlo.


2. Kontrola morfológie rastlín: Výberom rôznych kombinácií farieb LED trubíc a spektra je možné upraviť morfológiu rastlín počas procesu rastu rastlín, ako je podpora rastu rastlín, predlžovanie stoniek, pridávanie listov atď. Preto môžu LED svetelné trubice pomôcť pestovateľom lepšia kontrola rastu rastlín a zlepšenie kvality rastlín.


3. Zvýšte výnos: Použitie LED trubicového osvetlenia môže zvýšiť výnos rastlín, pretože LED trubicové osvetlenie môže poskytnúť rôzne svetlo a spektrum v rôznych štádiách rastu. V porovnaní s tradičným osvetlením môže LED trubicové osvetlenie poskytnúť lepšiu kvalitu a vyššiu účinnosť. svetelné efekty.


Stručne povedané, LED lampy sú široko používané v osvetlení rastlín a majú tiež výhody úspory energie, ochrany životného prostredia a dlhej životnosti, čo z nich robí dôležitý nástroj v oblasti moderného pestovania rastlín.


JE je továreň špecializujúca sa na výrobu puzdier LED trubíc, ďalšie puzdrá trubíc nájdete na:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Pre viac informácií kontaktujte: sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept