Domov > Správy > Správy z priemyslu

Vývoj krytov LED trubíc

2023-12-20

VývojKryty LED trubícmožno rozdeliť na tieto aspekty:


1. Upgrade materiálu: Materiály puzdier LED trubíc sú čoraz šetrnejšie k životnému prostrediu, odolné a špičkové. Napríklad materiály používané v minulosti zahŕňajú plast a sklo, ale teraz sú bežne používanými materiálmi plastové materiály ako silikón a PC. Zároveň, aby sa zvýšila vodeodolnosť a UV odolnosť produktu, môžu byť použité aj materiály vyššej úrovne.


2. Štrukturálne vylepšenie: Štruktúra krytu LED trubice sa neustále zdokonaľuje, čo nielen lepšie chráni korálky LED lampy, ale tiež robí vzhľad krajším a má dokonca funkcie ako inteligencia, stmievanie a diaľkové ovládanie.


3. Farba a tvar: Pokiaľ ide o farbu a tvar, kryty LED trubíc sú čoraz rozmanitejšie. Okrem tradičných okrúhlych a hranatých tvarov je na výber množstvo rôznych tvarov. Rôzne farby a textúry zároveň poskytujú viac možností, aby boli lampy výraznejšie.


Stručne povedané, s pokrokom technológie a zlepšením spotrebiteľského dopytu po rôznych aspektoch výkonu vývoj krytu LED trubíc pokračuje v pokroku.


JE je továreň špecializujúca sa na výrobu puzdier LED trubíc, ďalšie puzdrá trubíc nájdete na:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Pre viac informácií kontaktujte: sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept