Domov > Správy > Správy z priemyslu

Čo je lepšie, LED T5 trubica alebo LED svetelný pás

2023-10-17

Do určitej miery možno týmto spôsobom analyzovať rozdiel medzi LED trubicami T5 a svetelnými pásikmi. Svetlá použité v LED trubici T5 sú LED svetelné pásy. Sú zahrnuté a zahrnuté (LED T5 trubica obsahuje LED svetelné pásy). Vzhľad LED svetelných pásikov Existuje lepidlo, ktoré je ich jediným rozdielom, ale lepidlo samozrejme nie je také pevné a odolné ako PC materiál LED trubice T5, s dobrou ochranou, priepustnosťou svetla a bez oslnenia.

Okrem toho, ak je svetelný pás zlomený, vymeňte celý pásik a ak je zlomená svetelná trubica, vymeňte ho za jeden. Náklady na lampové trubice sú však oveľa drahšie ako lampové pásy, ale celkovo majú lampové trubice T5 viac výhod ako lampové pásy. Na lampové trubice sa zvyčajne vzťahuje 3-ročná záruka a často je potrebné vymeniť celý pás lampy.

LED lampy sú tiež bežne známe ako svetlovody a žiarivky a ich svetelný zdroj využíva LED ako svetelné telo.

Tradičné žiarivky sa nazývajú aj žiarivky. Na každom konci lampy je vlákno. Lampa je naplnená stopovým množstvom argónu a riedkymi ortuťovými parami. Vnútorná stena svietidla je potiahnutá fosforom. Plyn medzi dvoma vláknami vyžaruje ultrafialové svetlo, keď vedie elektrinu. Nechajte fosfor vyžarovať viditeľné svetlo.

LED trubice majú mnoho výhod a vo všeobecnosti sa používajú na všeobecné osvetlenie, kancelárske budovy, nákupné centrá, reštaurácie, školy, domácnosti, továrne a iné vnútorné osvetlenie.

JE je továreň špecializujúca sa na výrobu puzdier LED T5, ďalšie puzdrá trubíc nájdete na:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Pre viac informácií kontaktujte: sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept