Domov > Správy > Správy z priemyslu

Aký je rozdiel medzi LED svetlami na rast rastlín a obyčajným osvetlením

2023-10-16

Rozdiely medziLED svetlá na rast rastlína bežné osvetľovacie lampy sú nasledovné:

1. Mnoho ľudí si ľahko pomýli LED svetlá na rast rastlín s obyčajnými svietidlami, pretože keď sa rozsvietia niektoré LED svetlá na rast rastlín, našim očiam sa nelíšia od bežných lámp. Priatelia, ktorí sa trochu vyznajú v lampách, vedia, že teplota farby a CRI lampy, ktoré zvyčajne vypíname, sú najvyššie. Teplota farby určuje, či je lampa studená alebo teplá. Čím vyššie je CRI, tým lepšie je vnímanie ľudským okom.

2. Ak profesionáli kupujú rastlinné svetlá, budú venovať pozornosť hodnote PPFD (Photosyntetic Photon Flux Density) a PAR (Photosynteticky aktívne žiarenie). Samozrejme, v skutočnosti to bežní ľudia nemusia pochopiť pri nákupe svetiel na výplň rastlín. To, čomu rozumiete, je najjednoduchšie zmiasť. Pevne veríte, že si vyberiete produkty a spoločnosti, ktoré prežijú a sú na trhu uznávané, pretože v podstate prežitie na trhu tiež dokazuje, že ich zákazníci majú vysokú dôveru a spoľahlivosť.

3. Z pohľadu spektra lampy je väčšina spektrálnych pásov LED svetiel na rast rastlín sústredená v červenom a modrom pásme (červené 660nm, modré 460nm) a svetelné zložky v ostatných pásmach budú menšie. Spektrum bežných svietidiel nie je také koncentrované ako spektrálne zložky rastlinných lámp. Lampové guľôčky používané rôznymi výrobcami majú tiež veľké rozdiely v spektre, nehovoriac o tom, že spektrálne pásma sú červené 660nm a modré 460nm, ktoré sú vhodné pre LED svetlá na rast rastlín (pretože sú vyrobené takto Cena lampových guľôčok bude oveľa vyššie), a preto sú LED svetlá na rast rastlín drahšie ako bežné osvetľovacie lampy.


JE je továreň špecializujúca sa na výrobu LED svietidiel LED na pestovanie rastlín, ďalšie podrobnosti nájdete na:

www.jeledprofile.com

Alebo kontaktujte: sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept