Domov > Správy > Správy z priemyslu

Aký je ochranný výkon trojodolného krytu LED

2023-06-12

Úroveň ochranyTri odolné puzdro LEDje relatívne vysoká a výkon ochrany je tiež relatívne dobrý:

1. Vodeodolnosť

Vodotesná úroveň ochrany LED trojitého krytu je IP65, čo je relatívne vysoká úroveň ochrany. Vodotesnosť úrovne 5 znamená, že nedochádza k škodlivému účinku rozprašovania vody vo všetkých smeroch plášťa, takže v športových telocvičniach, plavárňach, šatniach a na iných miestach s vysokou hmlou a vodnou parou má svoje miesto.

2. Prachotesný

LED trojodolný kryt je vyrobený z nového dizajnu spony a je vybavený špeciálnymi materiálmi a spodný kryt je vybavený tesniacou páskou, ktorá zabraňuje vniknutiu prachu a lietajúceho hmyzu, vďaka čomu je jedinečný, veľmi dobrý prachotesný efekt, prach stupeň odolnosti dosahuje úroveň 6, čo môže úplne zabrániť vniknutiu prachu.

3. Odolnosť proti korózii

Tri odolné kryty sú vyrobené z odolného a odolného technického plastu PC na výrobu masky a technický plast ABS sa používa na výrobu spodného krytu. Vďaka vlastnostiam PC a ABS technických plastov má dobrý antikorózny účinok, takže sa používa na relatívne korozívnych miestach, ako sú elektrárne, oceliarsky priemysel, petrochemický priemysel, lode a iné miesta.

 

Ďalšie tri odolné kryty LED nájdete na stránke:

https://www.jeledprofile.com/tri-proof-led-fixture

Pre viac informácií kontaktujte:sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept