Domov > Správy > Správy z priemyslu

Aká je úroveň ochrany trojodolného krytu LED

2023-06-09

LED Tri-proof krytsú svietidlá s vodotesnou, prachotesnou a antikoróznou funkciou a ich ochranný výkon je relatívne dobrý. Ochranný výkon trojodolného krytu LED je vo všeobecnosti indikovaný úrovňou ochrany, aká je teda úroveň ochrany trojodolnej ochrany LED?

 

Rozumie sa, že vodotesný a prachotesný stupeň trojodolného krytu LED je IP65, to znamená prachotesný stupeň 6 a vodotesný stupeň 5; stupeň ochrany proti korózii WF2 môže zabezpečiť, že škrupina nikdy nekoroduje ani nehrdzavie.

 

Teraz je na trhu veľa druhov trojitého skúšobného puzdra LED, ceny sú nerovnomerné a kvalita je veľmi nízka. Spoločnosť JEcompany sa špecializuje na výrobu trojitého skúšobného puzdra LED od roku 2017. Existujú rôzne veľkosti a sú vhodné pre mnoho rôznych projektov. Zároveň môže naša spoločnosť poskytovať aj služby OEM a ODM, ak si náhodou potrebujete kúpiť LED trojodolné puzdro, neváhajte nás kontaktovať, môžeme vám poskytnúť uspokojivé riešenie.

 

Ďalšie tri odolné kryty LED nájdete na stránke:

https://www.jeledprofile.com/tri-proof-led-fixture

Pre viac informácií kontaktujte:sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept