Domov > Správy > Správy z priemyslu

Príčiny poškodenia LED svetla

2022-03-08

PríčinyLED svetlopoškodenie
1. Napätie prúdu je nestabilné a zvýšenie napätia napájacieho zdroja obzvlášť pravdepodobne spôsobí zničenie LED žiarovky. Príčin náhleho zvýšenia napätia, kvality napájacieho zdroja alebo nesprávneho používania užívateľom atď. môže byť veľa, čo môže spôsobiť náhle zvýšenie napájacieho napätia napájacieho zdroja. vysoká.
2. Napájacia cesta svietidla je čiastočne skratovaná, čo je väčšinou spôsobené súčiastkou vo vedení, alebo skratom iných vodičov sa v tomto mieste zvyšuje napätie.
3. Je tiež možné, že LED svietidlo sa vlastnou kvalitou poškodí a vytvorí tak skrat a jeho pôvodný úbytok napätia sa prenesie na iné LED.
4. Účinok rozptylu tepla lampy nie je dobrý. Všetci vieme, že svetlo lampy je proces rozptylu tepla. Ak je teplota v lampe príliš vysoká, je ľahké zhoršiť vlastnosti LED. To je tiež ľahké spôsobiť poškodenieLED svetlá.
5. Je tiež možné, že voda vnikla do svietidla, pretože voda je vodivá, čo spôsobí skrat v okruhu LED svietidla.
6. Antistatická práca nebola pri montáži vykonaná dobre, takže vnútro LED svietidla je poškodené statickou elektrinou. Aj keď sa použije normálna hodnota napätia a prúdu, je veľmi ľahké spôsobiť poškodenie LED lampy.
LED T6 Tube Housing PC Tube and Internal Aluminum
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept