Domov > Správy > Správy z priemyslu

Aplikácie LED lineárnych svetiel

2023-12-28

LED lineárne svietidloje lampa s dlhým pásom, zvyčajne zložená z viacerých guľôčok LED lampy. Sú široko používané v mnohých scenároch a aplikáciách, ako napríklad:

Domáce osvetlenie: LED lineárne svietidlá možno použiť na domáce stropné, stenové, skrinkové a podlahové osvetlenie na vytvorenie rôznych svetelných efektov, ako sú teplé, pohodlné, moderné a špičkové.

Komerčné osvetlenie: LED lineárne svetlá možno použiť pre výklady, police, steny a stropné osvetlenie na zlepšenie zobrazenia produktu a imidžu značky.

Výzdoba interiéru: LED lineárne svetlá môžu byť použité na dekoráciu domáceho interiéru, ako sú steny, schody, chodby, študovne a obývacie izby atď.

Vonkajšia krajina: LED lineárne svetlá možno použiť na vonkajšie osvetlenie a osvetlenie krajiny, ako sú vonkajšie steny budov, mosty, námestia a parky atď.

Architektonická výzdoba: LED lineárne svetlá môžu byť aplikované na vonkajšiu fasádu a interiérovú výzdobu budov, vrátane stien, stropov, stĺpov a dekoratívnych komponentov.

Stručne povedané, LED lineárne svetlá sú veľmi praktické a flexibilné žiarovky, ktoré možno použiť v rôznych scenároch a aplikáciách.


JE je továreň špecializujúca sa na výrobu LED lineárnych svietidiel, ďalšie podrobnosti o trubiciach nájdete na:

https://www.jeledprofile.com

Pre viac informácií kontaktujte: sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept