Domov > Správy > Správy z priemyslu

Jednokolíkový koncový uzáver pre LED trubicu

2023-12-13

Jednokolíkový koncový uzáver LED trubicesa týka typu koncovky s iba jedným kolíkom na koncovke LED trubice. Tento typ koncovky trubice je zvyčajne spôsob pripojenia, ktorý sa používa, keď je potrebné samostatne napájať jednu trubicu.


Jednokolíková koncovka sa používa hlavne na pripojenie svoriek svietidla. Pripojením jednokolíkového kolíka na koncovku trubice sa pripojí k napájaciemu zdroju na napájanie LED trubice.


V porovnaní s tradičnými trubicami majú LED trubice výhody dlhej životnosti, vysokej energetickej účinnosti, malých rozmerov a nízkej hmotnosti. Konštrukcia jednokolíkovej koncovky tiež uľahčuje inštaláciu a výmenu trubice. Má tiež vysokú vodotesnosť, prachotesnosť, ochranu proti starnutiu a ďalšie funkcie a môže tiež priniesť kompaktnejší a krajší vzhľad.


Stručne povedané, dizajn jednokolíkovej koncovky je spôsob pripojenia na lepšie pripojenie nezávislého napájacieho zdroja a LED trubice. Uľahčuje inštaláciu a výmenu LED trubice, čo jej umožňuje lepšie využiť jej pokročilý výkon a stať sa dôležitou súčasťou moderného osvetlenia.


JE je továreň špecializujúca sa na výrobu LED koncoviek, ďalšie puzdrá trubíc nájdete na:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Pre viac informácií kontaktujte: sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept