Domov > Správy > Správy z priemyslu

Aký je rozdiel medzi LED lampou na hubenie komárov a obyčajnou lampou na hubenie komárov

2023-09-25


Aké sú zdroje lámp proti komárom?

Lampa na hubenie komárovje svetelný systém odchytu komárov. Z princípu fungovania lampy na hubenie komárov je zrejmé, že jej zdrojom svetla sú hlavne umelo syntetizované ultrafialové svetelné vlny. Nosiče, ktoré uvoľňujú ultrafialové lúče, sú rôzne. V súčasnosti existujú dva hlavné typy zdrojov lámp na ničenie komárov: jedným je svetelný zdroj LED, ktorý pochádza z trubíc LED lámp. Druhým je fluorescenčný svetelný zdroj, ktorý pochádza zo žiariviek, čo nazývame bežné svetelné zdroje pasce na komáre. Povedzme si o rozdieloch medzi nimi.


Svetelné zdroje LED lámp a žiariviek sa líšia v princípe osvetlenia, energeticky úsporných efektoch, životnosti, cene, kvalite osvetlenia, bezpečnosti atď. Keďže sú príliš profesionálne, nebudem to tu príliš vysvetľovať. Stručne si povedzme o svetelných zdrojoch LED používaných v lampách proti komárom. Výhody:


1. LED lampy na hubenie komárov sú energeticky úspornejšie. LED svetlá dokážu priamo premieňať energiu na svetelnú energiu so svetelnou účinnosťou až 95 % a účinnosťou osvetlenia až 85 %. Žiariviek bolo medziročne len 65 % a 60 %. Inými slovami, pri rovnakom výkone LED lampa na hubenie komárov funguje dlhšie a vyžaruje viac svetla.


2. Lampa LED na zabijaka komárov má dlhšiu životnosť. Bežné žiarivky sa ľahko vypália, ak sa často zapínajú a vypínajú. Okrem toho budú vlákna žiariviek vyzrážané teplom atď. Naopak, LED lampy na hubenie komárov nie. Lampy na ničenie komárov sú všetky riadené svetlom a musia v noci pracovať dlho, čo si vyžaduje LED svetlá.


3. Z hľadiska kvality svetla sú lepšie LED lampy na hubenie komárov. LED vyžaruje mäkké svetlo, má čistú farbu a má široké použiteľné spektrum. Elektrickú energiu možno priamo premeniť na svetelnú energiu. Žiarivky začínajú pomaly a svetlo je oslňujúce. Ak je napätie nepresné, svetlo bude blikať. Pretože lampy na ničenie komárov používajú ultrafialové svetelné vlny, LED diódy majú silnejší útlm svetla ako žiarivky.



JE je továreň špecializujúca sa na výrobu krytov proti komárom LED, ďalšie kryty na rúrky nájdete na:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Pre viac informácií kontaktujte: sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept