Domov > Správy > Správy z priemyslu

Rozdiel medzi rastovými svetlami HID a rastovými svetlami LED

2023-09-14

Po prvé, aplikácia HID žiaroviek je relatívne vyspelá a miera prieniku LED žiaroviek sa neustále zvyšuje vďaka vysokej účinnosti a úspore energie.

Svetlá na rast rastlínoznačujú lampy, ktoré poskytujú potrebnú svetelnú energiu pre rastliny, keď nie sú prirodzené svetelné podmienky alebo keď je potrebné dodatočné svetlo. Svetlá na rast rastlín možno vo všeobecnosti rozdeliť na svetlá na rast rastlín HID, svetlá na rast rastlín LED a iné svetlá na rast rastlín. Hlavnými oblasťami použitia tradičných svietidiel sú vnútorné a vonkajšie osvetlenie, osvetlenie krajiny atď. Ich hlavnou funkciou je uspokojiť potreby ľudského osvetlenia a patrí k vizuálnemu osvetleniu; Oblasť použitia produktov lámp na rast rastlín je hlavne pre doplnkové svetlo pre rastliny a ich hlavnou funkciou je poskytnúť svetelnú energiu potrebnú pre rast rastlín. , patrí medzi nevizuálne osvetlenie; medzi nimi sú veľké rozdiely, pokiaľ ide o aplikačné scenáre, napájanie, spektrum, svetelný zdroj, riadiace faktory atď.


HID lampa je skratka pre vysokotlakovú plynovú výbojku. Vo všeobecnosti sa skladá z HID elektrického svetelného zdroja, hnacieho zdroja (predradníka), lámp a iných častí. V závislosti od použitého inertného plynu a kovových pár je možné HID osvetľovacie telesá rozdeliť na vysokotlakové sodíkové výbojky, vysokotlakové ortuťové výbojky, xenónové výbojky, metalhalogenidové výbojky atď. HID rastové svetlá sú jedným z najpoužívanejších svetiel zdroje v oblasti osvetlenia rastu rastlín a sú veľmi vhodné na osvetlenie pri pestovaní a výsadbe veľkých rastlín. HID svetlá na rast rastlín majú nízku jednotkovú cenu, nie sú náchylné na fotostarnutie a majú vyspelú a spoľahlivú technológiu. V posledných rokoch, s rozvojom LED technológie, čoraz viac nadväzujúcich priemyselných odvetví začalo používať LED svetlá na rast rastlín. LED diódy môžu hlavne upraviť spektrum, čím sa dá lepšie navrhnúť požadované spektrum pre rastliny. Miera využitia spektra je vyššia a efektívnejšia. Úspora energie.


JE je továreň špecializujúca sa na pestovanie LED osvetlenia, viac podrobností nájdete na:

www.jeledprofile.com

Alebo kontaktujte: sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept