Domov > Správy > Novinky o spoločnosti

Nové trojodolné puzdro LED svetla

2023-06-28

JE je čínsky výrobca špecializujúci sa na výskum a vývoj a výrobuLED tri odolné kryty svetla. LED tri odolné svetelné kryty vyrábané našou spoločnosťou sa dajú použiť na vnútorných a vonkajších parkoviskách, vonkajších námestiach, chladničkách, záhradných pestovateľských osvetleniach, osvetlení rastu rastlín a lietadlách atď.

Nasledujúcim produktom je novo vyvinutý LED trojodolný svetelný kryt našou spoločnosťou podľa vysokých kvalitatívnych požiadaviek zákazníkov. Sú dve konštrukcie, jedna je napoly hliníková + napoly plastová a druhá je celá plastová rúrka + vložené hliníkové profily. Toto trojité LED puzdro má mnoho výhod, medzi ktoré patrí najmä: dokonalé spracovanie detailov, dobrá funkcia odvodu tepla a dokonalá vodotesná funkcia. Je veľmi vhodný pre niektoré vysokokvalitné projekty osvetlenia. Ak máte nejaké potreby, neváhajte nás kontaktovať.

 

 

JE je továreň špecializujúca sa na výrobu trojodolných krytov LED pre PC, ďalšie informácie nájdete na:

https://www.jeledprofile.com/tri-proof-led-fixture

Kontaktný email:sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept