Domov > Správy > Správy z priemyslu

Môže sa LED trubica stále používať, ak je puzdro LED trubice rozbité

2023-05-17

Theplášť LED trubiceje zlomené. Ak ešte môže svietiť, dá sa použiť. Plášť LED svetelnej trubice nielen chráni korálky LED lampy, ale plní aj úlohu antireflexnej ochrany.

Po prvé, náhle zvýšenie napájacieho napätia. Príčin náhleho zvýšenia napájacieho napätia, ako je kvalita napájacieho zdroja, nesprávne používanie užívateľom a pod., môže spôsobiť náhle zvýšenie napájacieho napätia. Po druhé, čiastočný skrat napájacej cesty LED je zvyčajne spôsobený skratom určitého komponentu alebo tlačenej linky alebo iných vodičov v obvode, čo zvyšuje napätie tohto miesta a potom je určitá LED poškodená v dôsledku svoju vlastnú kvalitu a tvorí skrat. Určitý pokles napätia sa prenáša na iné LED diódy. Okrem toho odvádzanie tepla lámp nie je dobré. Teplota vo vnútri lampy je príliš vysoká, čo zhoršuje vlastnosti LED. Nakoniec sa voda dostala do vnútra lampy a voda je vodivá, čo spôsobilo skrat v okruhu lampy a antistatická práca nebola vykonaná dobre počas montáže, takže došlo k poškodeniu vnútra LED. statickou elektrinou.

 

JE je továreň špecializujúca sa na výrobu krytov LED trubíc, ďalšie kryty trubíc nájdete na:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Pre viac informácií kontaktujte:sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept