Domov > Správy > Novinky o spoločnosti

JE pripravuje zásoby LED trubíc na novoročné sviatky

2022-12-07

Do Vianoc v roku 2022 zostáva ešte 20 dní, do roku 2023 necelé štyri týždne a do čínskeho nového roka už len viac ako 40 dní. Čínsky nový rok je tento rok skôr, takže čínske továrne budú tento rok dovolenkovať skôr. Okolo 10. januára 2023 bude väčšina fabrík už na dovolenke a logistika bude v podstate odstavená a niektoré logistické linky budú dokonca odstavené skôr, ako napríklad po Novom roku v roku 2023 budú pozastavené niektoré logistiky a prepravy. po druhom. Navyše väčšina tovární a logistických spoločností bude mať počas jari dovolenku od pol mesiaca až po viac ako 20 dní.

Na odoslanie bude preto v budúcnosti zostávať iba jeden mesiac. Podľa našich skúseností z predchádzajúcich rokov, aby sme zákazníkom umožnili expedovať tovar ešte pred Sviatkami jari, naše bežné produkty sú vopred plne naskladnené a môžu byť odoslané do troch dní od potvrdenia objednávky zákazníka, čo výrazne skracuje dodacia lehota zákazníka. Niektoré produkty, ktoré je potrebné vyrobiť na stroji, môžu byť doručené aj do 7 dní, aby sa zabezpečilo ich odoslanie zákazníkom pred festivalom.

Nižšie sú uvedené niektoré materiály, ktoré má naša spoločnosť na sklade. Ak máte v poslednej dobe požiadavku na objednávku, kontaktujte nás včas. Pokúsime sa čo najlepšie zabezpečiť zásielku pred sviatkom čínskeho Nového roka.

 

JE je továreň špecializujúca sa na výrobu puzdier LED trubíc, ďalšie puzdrá trubíc nájdete na:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Pre viac informácií kontaktujte:sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept