Domov > Správy > Správy z priemyslu

Ako telo LED trubice odvádza teplo?

2022-10-26

V súčasnosti sa v domácnostiach čoraz častejšie používajú LED trubice. Existuje mnoho výhod používania LEDtubes, ako je úspora elektrickej energie, ochrana očí, redukcia komárov a mnoho ďalších výhod. Ako teda kryt LEDtube na trhu odvádza teplo?

1. The aluminum substrate dissipates heat. Some LED lamps with low wattage use all-plastic LED lamp casings, and only need to put aluminum substrates inside to achieve the effect of lamp beads heat dissipation.




2.Vloží sa odvod tepla hliníkového profilu. Hliník je materiál veľmi dobre odvádzajúci teplo. Pri niektorých LED svietidlách s relatívne vysokými požiadavkami na príkon môžete celoplastovú trubicu doplniť o hliníkový profil. Hliníkový substrát je inštalovaný na tomto hliníkovom profile, čo môže lepšie pomôcť korálkom lampy. odvod tepla.




3 Základná hliníková trubica odvádza teplo. Požiadavky na príkon niektorých LED svietidiel sú veľmi vysoké a iba jeden hliníkový profil nemôže dosiahnuť efekt rozptylu tepla. Je možné použiť polovičnú hliníkovú a polovičnú plastovú konštrukciu a spodná polovica je vyrobená z hliníkových profilov, čo výrazne zvyšuje schopnosť lampy odvádzať teplo.


JE vyrába a vyvíja LED trubicové kryty od roku 2017. Doteraz má 5 ročné skúsenosti s výrobou. Zároveň podporuje aj prispôsobenie PC profilov v rôznych odvetviach. Vitajte nových a starých zákazníkov na prispôsobenie pomocou výkresov a vzoriek, výrobcov, za rozumnú cenu.

Viac trubicových krytov nájdete na:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Môžete tiež kontaktovať:sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept