Domov > Správy > Správy z priemyslu

Aká je funkcia LED trubicového difúzora?

2022-08-03

Hlavnou funkciou LED trubicového difúzora je rozptyľovať svetlo, zlepšovať účinnosť lampy a premieňať oslňujúci svetelný zdroj LED na mäkký a zdravý iluminátor. Za predpokladu dosiahnutia dobrej priepustnosti svetla má tiež dobrú oklúziu mriežky svetelného zdroja.


 

Povrch difúzora LED svietidla má mikroštruktúrnu úpravu. Princípom je integrácia činidla rozptyľujúceho svetlo a vedeckého optického dizajnu, takže svetlo dopadajúce na platňu môže byť úplne rozptýlené a lámané v rôznych uhloch, s vysokou difúziou, vysokým zákalom, optickými vlastnosťami s vysokou transparentnosťou.


 

Aby sa zabezpečila kvalita LED svetiel, difúzna doska je vyrobená z dovážaného polykarbonátu optickej kvality, PMMA, dovážaného organického činidla rozptyľujúceho svetlo, špeciálneho vzorca optického materiálu a bohatej technológie extrúzie, aj keď náklady budú vyššie, avšak kvalita produkty boli vylepšené a životnosť LED svietidiel sa výrazne zlepší.

 

JE je továreň špecializujúca sa na výrobu svietidiel T8, ďalšie svietidlá nájdete na:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Pre viac informácií kontaktujte:sales@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept